Ge mig semester!

Har en arbetsvecka kvar och den blir inte att leka med... Det skall förhandlas arbetstid, vilket jag inte alls är intresserad av! Dessutom ska en ny klass förskoleklass barn skolas in på fritids, det är mera i min smak.
Det har både sina för och nackdelar att vara facklig. Förhandlingen som väntar är en klar nackdel. Hur lätt blir det att sitta som facklig företrädare och förhandla arbetstid för ett arbetslag som jag själv ingår i? Dessutom till en klar försämring! Vi får väl se i vilket skick jag befinner mig i när veckan lider mot sitt slut...
Hästlivet går finfint! Både Hayah och jag är nöjda med tillvaron. Mestadels blir det längre skogsturer med mycket galopp. Även en del jobb i paddocken och ett och annat hinder provar vi på. Hon var en aning svag i galoppen innan och orkade inte hålla ihop(vilket resulterade i en del bocksprång och bakutsparkar), men nu har vi fått ordning på det. Koskräcken däremot, den får vi nog leva med. Köpte mig en bomlös sadel och den älskar jag! Har dessutom mer eller mindre uteslutit träns med bett. Hon går mycket bättre på hacket! Hon blir lätt pigg och vill springa massor och jag vill helst slippa slita och dra i munnen på henne för att sakta in.
Finast hästen

RSS 2.0